Open bedragen knop

Het is mogelijk om een 'open bedrag-knop' in te voeren. Het product moet wel ingesteld worden, maar de prijs kun je per keer zelf bepalen. Het aanmaken van deze knop doe je in de beheeromgeving. Je kan een bestaand product ook veranderen naar een open bedragen product (door het product te bewerken). Het hoeft niet persé een nieuw product te zijn.

Hoe doe je dit?

Stap 1:
Ga naar de pagina 'Productbeheer > Producten' en klik onderaan de pagina op 'Product Toevoegen'.

Stap 2:
Er verschijnt een nieuw scherm. Hier vul je op de betreffende plaatsen de naam van het product in zoals dat getoond wordt op de kassaterminal. Daarna heb je de mogelijkheid om de knop 'Open prijs' te selecteren. Dit houdt in dat je zelf de prijs kunt bepalen van het desbetreffende product wanneer je het product aanslaat op de kassa.

Stap 3:
Selecteer het btw-tarief dat gekoppeld dient te worden aan dit product.

Stap 4:
Tenslotte blijven de vinkjes 'Bonnetje printer op' (barprinter en keukenprinter) over. Deze vinkjes bepalen op welke bonnenprinter er geprint moet worden.

Stap 5:
De laatste stap is om het product ook nog op de kassa te plaatsen. Dit kan je doen op de pagina 'Productindeling'.

Hoe ziet het er dan uit op de kassa?