Afbeelding toevoegen in digitale prijslijst

In deze handleiding leggen we uit hoe je plaatjes van sponsoren kan toevoegen op je digitale prijslijst.

1. Log in op de beheeromgeving.

2. Ga naar de pagina 'Prijzenscherm' en kies voor 'Media'.

3. Hier kan je foto’s toevoegen door op het fotocamera-icoontje te klikken.

4. De bestanden die de prijslijst ondersteund zijn jpeg en png. Als je een ander soort bestand volg dan deze handleiding. (link)

5. Wanneer je een foto hebt toegevoegd moet deze nog in het juiste mapje gezet worden. Je kunt met de muis de plaatjes verslepen en in de juiste map plaatsen.

6. Wanneer je het plaatje versleept, krijg je een vraag om te bevestigen. Kies voor 'Ja'.

De plaatjes die je in het mapje 'Sponsoren banner' zet, worden in de sponsoren banner onderaan de digitale prijslijst getoond.