Video toevoegen in digitale prijslijst

In deze handleiding leggen we uit hoe je video’s van sponsoren kan toevoegen op je digitale prijslijst.

1. Log in op de beheeromgeving.

2. Ga naar de pagina 'Prijzenscherm'.

3. Scroll een stukje naar beneden. Hier kan je video's toevoegen door op '+nieuwe video' te klikken.

4. Geef bij 'Naam' de naam aan die je aan de video wil geven. Bij 'YouTube code/URL' vul je de link in van de YouTube video die je wil hebben. Vul bij 'Weergaven duur' in hoe lang de video duurt in seconden. Klik op 'Opslaan' om de video in de beheeromgeving te krijgen.

5. Klik vervolgens op het tabblad 'Sponsoren Banner'.

6. Kies hier voor de knop '+Nieuwe banner'.

7. Vul bij 'Naam' de naam van de videobanner in. Klik op het vergrootglas dat bij 'video' hoort. Selecteer de video die je wilt gebruiken. Vul bij 'Weergaven duur' de hoeveelheid seconden in die de video moet duren. Als je dat allemaal gedaan hebt, klik dan op 'Opslaan'.

Nu zal de video te zien zijn op de digitale prijslijst.