Een volledig scherm banner toevoegen in digitale prijslijst

In deze handleiding laten wij zien hoe je een volledig scherm banner toevoegt. Voordat je dit kunt doen, moeten er eerst afbeeldingen of video’s toegevoegd worden. Klik op één van de volgende links om te zien hoe je dit doet.

Een afbeelding toevoegen in digitale prijslijst.

Een video toevoegen in digitale prijslijst.

Volledig scherm banner toevoegen

1. Log in op de beheeromgeving.

2. Ga naar de pagina 'Prijzenscherm' en kies voor 'Volledige scherm Banner'.

3. Wanneer je op dit scherm komt klik dan op '+Digitale Prijslijst'. Dit moet je doen omdat je de beheeromgeving moet vertellen dat eerst de prijslijst getoond moet worden voordat de volledige scherm banner voorbij komt. Als je dit niet instelt komen er alleen maar volledige scherm banners voorbij.

4. Vul bij 'Naam' Prijslijst in. Bij 'Weergaven duur' (sec) geef je aan hoe lang de prijslijst zichtbaar moet zijn voordat er een volledige scherm banner voorbij komt. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

5. Om een afbeelding of video voorbij te laten komen klik je op '+Nieuwe volledige scherm banner'.

6. Vul bij 'Naam' een naam in voor de volledige scherm banner, bijvoorbeeld 'Mixtoernooi'. Bij 'Weergaven duur' geef je aan hoelang de volledige scherm banner moet draaien voordat het scherm weer naar de prijslijst moet gaan. Kies vervolgens wat je wilt laten zien (bijvoorbeeld een afbeelding of video). Wanneer je een afbeelding wil toevoegen kies je voor 'Enkel afbeelding' en klik op het vergrootglas. Wanneer je een een video als volledig scherm banner wil, klik je op het vergrootglas dat bij 'Video' hoort.

Optioneel: bij  'Tijds elementen' kan je aangeven dat een volledige scherm banner bijvoorbeeld alleen zichtbaar is tijdens een bepaald evenement en daarna niet meer.

Wanneer je nu op 'Opslaan' klikt sla je de volledige scherm banner op. Hieronder staat een voorbeeld van een goed ingestelde volledige scherm banner.