Handleiding WIFI-netwerk instellen voor een VX680 (nieuwe software)

Stap 1: In het hoofdmenu komen

Om in het hoofdmenu te komen dient de terminal opnieuw opgestart te worden. De terminal kun je uit zetten door de STOP-knop lang ingedrukt te houden (de oplaadkabel dient hiervoor los gekoppeld te zijn). Doormiddel van de OK-knop lang ingedrukt te houden start de terminal weer op.

Zodra de pin helemaal opnieuw is opgestart dient de volgende toets combinatie ingevoerd te worden:

STOP OK CORR CORR CORR

Nadat de pin is opgestart heb je hier 3 minuten de tijd voor anders moet de pin weer opnieuw worden opgestart.

Stap 2: Kies “MANAGER MENU”.

Stap 3: Voer het manager wachtwoord in
(Standaard ingesteld op 99999) en bevestig met <OK>.

Stap 4: Kies “Configureren”.

Stap 5: Kies “Terminal”.

Stap 6: Kies “Communicatie”.

Stap 7: Kies “Wifi”.

Stap 8: Kies “Zoek netwerken”.

Stap 9: Selecteer het gewenste netwerk.

Stap 10: Verbind met netwerk.

Stap 11: Als dit scherm verschijnt, dien je het wachtwoord van het netwerk in te voeren.
Voer het wachtwoord in en bevestig deze met <OK>.

Stap 12: De pin automaat is verbonden met het WIFI-netwerk.

LET OP!

Wacht na het invoeren van een letter of leesteken 1 seconde voordat je het volgende karakter invoert.