Mobiel betalen met de KNIP app en de kassa

Hoe werkt het?

Bekijk de instructiefilm of afbeeldingen en stappen hieronder. Let op: voor deze functie heb je wel het compleetpakket nodig. Hebben jullie dit niet en willen jullie wel starten met de mobiel betalen? Neem dan contact met ons op!

Stappen via de KNIP app:

Stap 1:
Open de KNIP app en druk op ‘Betaal mobiel’.

Stap 2:
Scan de QR code bij de kassa of vul de 4-cijferige code van deze kassa handmatig in bij ‘Kassa Nummer’.

Stap 3:
Je ziet nu de bestelling verschijnen in de KNIP app. Controleer dit goed en druk vervolgens op ‘Betalen’
om de bestelling af te ronden.

Stap 4:
Je krijgt een bevestiging in de app. Druk vervolgens op ‘Ok’ en je hebt betaald.

Stappen via de kassa:

Stap 1:
Sla de bestelling aan en druk op ‘Betaal’.

Stap 2:
Kies voor de optie ‘Mobiel’.

Stap 3:
De klant ziet en controleert de bestelling op zijn/haar smartphone en drukt na goedkeuring op 'Betalen'.

Stap 4:
Als de klant vervolgens betaald heeft, komt er een bevestiging van de betaling op de kassa.
Druk op ‘Ok’ en de betaling is voltooid!

Mobiel betalen instellen? Lees hier hoe je dit kunt doen!

Wil jij het Mobiel betalen promoten op jouw vereniging?
Download hieronder de promotieposter.