Aanmaken QR code voor mobiel betalen via KNIP app

Wanneer je gebruik wilt maken van mobiel betalen via de KNIP app dan zullen er eerst een aantal zaken geregeld moeten worden.

Ten eerste zal een medewerker van Le Credit Sportif deze functie aan moeten zetten. Vervolgens kan jij zelf, wanneer je daar de juiste rechten voor hebt, de QR code die bij de kassa hoort, zelf aanmaken.

Hoe doe je dat?

• Ga naar het tabblad 'Klantinstellingen - terminals'.
  • Vul daar (indien gewenst) een Mobiel betalen code in. Dat is de cijfercode waarmee je de kassa kunt herkennen als je geen QR code scanner hebt bijvoorbeeld.
  • Selecteer de terminals waarvan je de QR code wilt uitdraaien door een vinkje te zetten.
  • Druk je onderaan op ‘Selectie sticker export’ (Je kunt kiezen voor met of zonder mini's. Mini's zijn kleinere QR codes, die als een soort reserve codes gebruikt kunnen worden, zie het voorbeeld hieronder).
  • Er wordt dan automatisch een PDF met de QR codes en de mobiel betalen codes gegenereerd.

Voorbeeld PDF met QR code voor kassa: