De KNIP app

Door middel van onze KNIP app wordt het opwaarderen van je clubcard, het hebben van een teamrekening, het overmaken naar- en het geld vragen aan je teamgenoten, een stuk eenvoudiger.

Downloaden KNIP app

De KNIP app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Klik hier voor IOS

Klik hier voor Android

Eigen clubinstellingen KNIP app

Wanneer je de KNIP app download, zul je de standaard lay-out van Le Credit Sportif zien. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor jullie club leuk is als de app wat persoonlijker is. Daarom is het mogelijk om de KNIP app naar eigen wens in te richten met je clubkleuren en logo. Hoe je alles instelt voor je club lees je in dit artikel.

De afbeeldingen die je in jullie eigen KNIP app terug wilt zien, moeten aan een aantal specificaties voldoen. Lees hier deze specificaties.

Inloggen in KNIP app

Hoe zorg je er dan uiteindelijk voor dat je kunt inloggen in de KNIP app en direct je rekening en pas koppelt aan je login? Dit is afhankelijk van het type clubcard dat jullie op de vereniging gebruiken.
Bekijk hier de verschillende inlogmethodes.

Promotiemateriaal KNIP app

Wil jij de KNIP app promoten op jouw vereniging? Je vindt hieronder het digitale bestand om op je website te plaatsten of op sociale media en een drukbestand om eventueel te laten drukken zodat je posters kunt ophangen.