Introductie KNIP module

Onze KNIP module biedt jullie vereniging een aantal cashless betaaloplossingen. Door middel van mobiel betalen of clubcards/KNLTB-passen kunnen leden sneller afrekenen dan ooit tevoren en zelfs zonder daarover transactiekosten te hoeven betalen! Extra voordeel is dat deze mogelijkheden ook in offline situaties werken, in tegenstelling tot pin. Daarnaast kun je vrijwilligers een tegoed geven zodat de club grip houdt op het eigen verbruik. Leeftijdscontrole en kortingsacties behoren ook tot de mogelijkheden.

De KNIP module bestaat uit drie opties waarmee je zou kunnen werken. De opties kunnen ook gecombineerd worden.

1. Clubcards

Steeds meer verenigingen kiezen ervoor om cashless betaalmogelijkheden aan te bieden of zelfs helemaal over te stappen naar een cashless omgeving. Het invoeren van de clubcard kan daarbij helpen! Bovendien ontvangt de vereniging het opgewaardeerde saldo van de leden al direct op de clubrekening als vooruitbetaalde omzet. Nog niet overtuigd? Er zijn nog meer voordelen:

- Geen transactiekosten per transactie (in tegenstelling tot PIN)
- Leeftijdscontrole mogelijk
- Vermindering van het contante geld/volledig uitsluiten van contant geld
- Gebruik teampassen mogelijk
- Ouders kunnen inzicht krijgen in de rekening van kinderen
- Inzichtelijk en budgetteren eigen verbruik

Meer weten over clubcards? Klik hier voor meer informatie.

2. KNIP app

Door middel van de KNIP app wordt het opwaarderen van je saldo, het beheren van een teamrekening, het overmaken naar en het geld vragen aan je teamgenoten, een stuk eenvoudiger. Inzicht, snelheid en gemak, dat is waar het om draait! Je kunt de KNIP app inrichten zoals jij het wilt. Met eigen clubkleuren, afbeeldingen en logo!

Voordelen KNIP app:

- Direct en overal snel opwaarderen
- Inzicht in je saldo en transacties van al je rekeningen
- Gemakkelijk beheren van je teamrekening. Je ziet direct wie er al wel zijn of deel betaald heeft of niet!
- Uitnodigen van teamgenoten via KNIP app
- Geld geven en geld vragen aan andere clubgenoten
- Mogelijkheid tot mobiel betalen via KNIP app
- KNIP app is in te richten naar jouw wensen en met je eigen clubkleuren

Meer weten over de KNIP app en hoe je deze zelf kunt inrichten? Klik hier voor meer informatie.

3. Mobiel betalen via de KNIP app

Wil jij dat er betaald kan worden met de mobiele telefoon? Dat kan! Via de KNIP app is het mogelijk om te betalen via je mobiel door de bestelling te accepteren via een QR code bij de kassa. Zo is de portemonnee op de sportclub niet meer noodzakelijk! Bovendien bespaar je kosten omdat je geen clubcards hoeft aan te schaffen. Uiteraard kan het wel, zodat je bijvoorbeeld de jongste leden wel een clubcard kunt geven. En misschien wil niet iedereen zijn mobiel meenemen naar de vereniging of hebben de oudste leden misschien geen smartphone. Een combinatie tussen mobiel betalen en clubcards is een veelgebruikte optie!

Voordelen mobiel betalen:

- Snel afrekenen aan de bar
- Geen clubcard nodig
- Controle van je bestelling direct op je mobiele telefoon

Meer weten over mobiel betalen via de KNIP app? Klik hier voor meer informatie.