Logins verwijderen

Het was niet mogelijk om logins te verwijderen. Daarom hebben we deze functie toegevoegd in MijnLCS en in de KNIP App. Een aantal punten om op te letten als je logins gaat verwijderen:

• Op het moment dat iemand een login verwijdert via MijnLCS of de KNIP app is er een bedenktijd van 1 week ingebouwd. We versturen automatisch een mailtje naar het gekoppelde e-mailadres met deze melding. De login is dus nog niet definitief verdwenen, na deze week is de verwijdering definitief.
  • De rekening die aan een login gekoppeld is wordt niet verwijderd. Sommige rekeningen hebben meerdere logins gekoppeld, dus die willen wel in kunnen blijven loggen en de rekening zien. Daarnaast is het saldo ooit opgeladen dus moet deze blijven bestaan om onduidelijkheden in de administratie te voorkomen. Wil je de rekening ook verwijderen dan kun je deze los verwijderen.
  • Het is niet mogelijk om logins te verwijderen die gekoppeld zijn aan een rekening met negatief saldo.

Hieronder zie je hoe je logins kunt verwijderen.

Log in op www.mijnkniponline.nl en ga naar 'Instellingen'.

Klik vervolgens op 'Verwijder account'.

Klik op 'Verwijder email Login'.

KNIP app: