Inloggen met KNIP Code

Om met een KNIP code in te loggen in de KNIP app, volg je het stappenplan hieronder:

Stap 1.

Vul je e-mailadres in en druk op 'Volgende'.

Let op: Krijg jij een wachtwoordveld te zien? Dan kennen we je al. Vul dan je wachtwoord in.*

*Waarom herkennen wij je? Omdat je bij een andere vereniging/festival/betaald voetbalorganisatie bekend bent.

Stap 2.

Kies voor 'KNIP code'.

Stap 3.

Vul de KNIP code van je vereniging in. Elke vereniging heeft een eigen KNIP code. Deze kun je navragen bij je eigen vereniging.

Stap 4.

Je ontvangt een e-mail met een verificatielink. Op deze link op je telefoon.

Stap 5.

Je keert nu terug naar de KNIP app. Vul hier je gegevens in en ga akkoord met de voorwaarden.

Stap 6.

Kies een pincode. Deze zal gevraagd worden bij het openen van de KNIP app.

Gelukt! Je kunt nu eenvoudig opwaarderen via 'Rekeningen'.

Hieronder vind je de uitleg in posterformaat. Je kunt het digitale bestand gebruiken om te delen op je website of sociale media en het drukbestand om eventueel te laten printen.