Checklist digitale prijslijst

Gefeliciteerd met de uitbreiding op jullie kassasysteem!

Leuk dat jullie gebruik gaan maken van onze digitale prijslijst! Wist je dat meer dan 70% van de bezoekers in een sportkantine nog niet weet wat hij of zij gaat bestellen? Met de digitale prijslijst maken jullie het ze in ieder geval een stuk gemakkelijker. Goed bezig dus!

Om ervoor te zorgen dat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden, willen wij graag een aantal gegevens ontvangen:

1. De resolutie van het scherm dat gebruikt zal worden

2. De stand van het scherm: horizontaal of verticaal

3. De afstand van de kantinebezoeker tot het scherm

4. Afbeelding (PNG bestand) van het clublogo met het formaat 900x900px

5. Afbeelding (PNG bestand) van een sponsorlogo met het formaat 600x300px

6. Afbeelding (PNG bestand) voor de achtergrond met het formaat 1920x1080px

Let op dat het TV scherm voorzien is van een HDMI aansluiting.

Alle gegevens en documenten mogen worden gestuurd naar service@lecreditsportif.nl