Statistieken KNIP app en Online portal

Om het gebruik van de KNIP app en de online portal (mijnkniponline, mijnlcs, mijncounter, mijnbetaalkaart enz.) te kunnen monitoren, hebben we twee pagina's met statistieken toegevoegd.

Je vindt de pagina's door naar 'MijnLCS/App' te gaan. Daar heb je de tabbladen 'App: statistieken' en 'MijnLCS: statistieken'. Je ziet hier verschillende statistieken:

• Registraties van nieuwe rekeningen. Dit is een indicatie voor hoeveel nieuwe mensen zich hebben geregistreerd.
  • Het aantal opwaarderingen vanuit de KNIP app of de online portal.
  • Het aantal opwaarderingen via een betaallink. Dit zijn de links die je vanuit de KNIP app kunt versturen via Whatsapp, sms of e-mail.
  • Het aantal unieke logins dat per dag ingelogd is. Dit wordt gemeten op het moment dat de KNIP app de app-settings van je vereniging of organisatie ophaalt. Als iemand vaker op éénn dag inlogt, dan telt dit als als één keer. Het gaat om unieke logins per dag.

LET OP: Deze gegevens worden berekend vanaf de update op 19-07-2017. Gegevens van voor die datum zijn niet bekend. (Alleen de rekeningregistraties werden daarvoor al gelogd.)