Wijzigingsformulier CCV

Via de link onderaan de pagina kun je het bestand downloaden voor het doorvoeren van wijzigingen van het contract. Je kunt het bestand invullen en terugsturen naar service@lecreditsportif.nl of service@counterpay.nl. Wij regelen de verdere afhandeling met CCV en zorgen dat de wijzigingen worden doorgevoerd.

Verzamel eerst de gevraagde bijlagen:

• Kopie identiteitsbewijs
    • Geldig kopie van paspoort of een ID-kaart inclusief kopie voor- en achterzijde. Dit is noodzakelijk. (Mag geen rijbewijs of een verlopen ID zijn).
    • Persoon op legitimatie moet vermeld staan op PF-contract en uittreksel KvK.
  • Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
    • Uittreksel mag niet ouder dan 3 maanden zijn
    • Gegevens moeten overeenkomen met de gegevens op het transactieverwerkingscontract
    • Persoon die het contract ondertekent moet bekend zijn bij KvK
    • Bedrijfsnaam en locatieadres moeten overeenkomen met gegevens op KvK uittreksel
  • Bankafschrift (verificatie)
    • Check of de IBAN op het transactieverwerkingscontract overeenkomt met de IBAN op de bankafschrift.
    • Bedrijfsnaam op contract moet overeenkomen met de naam van de rekeninghouder.
    • Bankafschrift mag niet ouder zijn dan 4 weken.

Bij wijzigen van je IBAN is het aanleveren van een (opnieuw) ingevulde SEPA machtiging en een kopie van het bankafschrift een vereiste.

Bij wijzigingen van je IBAN voor facturatie is een kopie van het bankafschrift ook een vereiste.