De kassa reageert niet op aanraking

Indien de kassa aanstaat en deze reageert niet op aanraking van het scherm, kun je de kassa het beste opnieuw opstarten. Dit doe je door middel van het indrukken van de aan/uit knop (4 seconden). Daarna druk je de aan/uit knop nogmaals in en zal de kassa opnieuw opstarten.

Indien het aanraken van de kassa hierna het weer niet doet, dient u contact op te nemen met ons.

Voor het lezen van de andere artikelen klik linksboven op Help.