Temper melding op Pin

Dit is een probleem dat niet van afstand kan worden opgelost. De Pin is in een beveiliging geschoten. Oorzaken van de 'temper melding' kunnen zijn:

• Valschade
  • Vochtschade
  • Open gebroken of een andere harde tik waardoor de pinautomaat blokkeert.

Neem contact met ons op, zodat wij de pinterminal wisselen en retour kunnen sturen naar de leverancier om te worden gemaakt.

Voor het lezen van de andere artikelen klik linksboven op Help.