Hergebruiken van een pas / pas koppelen aan een nieuwe gebruiker

Indien je gebruik maakt van passen waar geen namen op gedrukt zijn, kan je ze hergebruiken voor nieuwe leden. Je dient de gebruikte pas dus te koppelen aan de nieuwe gebruiker.

Hoe doe je dit?

Stap 1:

Voeg de nieuwe gebruiker toe (degene die de pas straks krijgt). Klik hier om te lezen hoe je een gebruiker toevoegt.

Stap 2:

Klik nadat je alle gegevens van de nieuwe gebruiker toegevoegd hebt op 'Opslaan en pas koppelen'.

Het volgende scherm verschijnt:

Stap 3:

Typ achter 'Pas' het pasnummer in van de pas die je wilt koppelen. Vink vervolgens 'Ik wil de rekening van de pas nu aanpassen, zodat na opslaan de pas en de gebruiker een andere rekening toegewezen krijgen' aan. Daarna klik je op 'Nieuwe rekening aanmaken' en voer je een zelfbedacht rekeningnummer in waaraan je de pas wilt koppelen. Zie afbeelding hieronder:

Stap 4:

Klik op 'Opslaan' 3.JPG

Stap 5:

De pas is aan een nieuwe gebruiker en een nieuwe rekening gekoppeld. Je kunt nu eventueel de rekening bewerken (korting instellen, credits bijschrijven, enz.).