Wij gebruiken op de vereniging het LISA-ledeninformatiesysteem

Le Credit Sportif heeft een samenwerkingsverband met ledeninformatiesysteem LISA. Wanneer je vereniging zowel gebruik maakt van het kassasysteem van Le Credit Sportif als het ledeninformatiesysteem van LISA, worden automatisch gebruikers gegevens en saldo-gegevens gesynchroniseerd.

Dit betekent dat in je LISA-beheeromgeving het saldo van de aan jou gekoppelde rekeningen getoond wordt en dat wijzigingen in de NAW-gegevens in het LISA-systeem automatisch doorgestuurd worden naar de database van Le Credit Sportif.

In het tabblad 'Gebruikers - Import Lisa onbekend' kan je alle leden zien die nieuw zijn in LISA maar nog niet in de beheeromgeving van  Le Credit Sportif staan. Door de leden toe te voegen aan de beheeromgeving kunnen er op die manier gemakkelijk clubcards besteld worden. Het is belangrijk dat de club en Le Credit Sportif duidelijk afspraken maken over wie deze nieuwe gebruikers toevoegt aan het gebruikersbeheer. Neem daarvoor contact op met ons via info@lecreditsportif.nl of bel naar 030-2767770.

Zie de bijlage voor meer informatie en alle voordelen van de LISA / LCS koppeling.