Toegang krijgen tot de beheeromgeving

Om toegang tot de beheeromgeving te krijgen heb je nodig:

• Een computer met een internetverbinding en een internetbrowser.
  • Inloggegevens (bestaande uit een inlognaam en een wachtwoord).

Surf naar de volgende website: https://www.lecredit.nl/lcs/scripts/login.aspx. Voer hier je inlognaam en wachtwoord in en druk op inloggen.

Wanneer je nog geen inloggegevens hebt kan je die aanvragen bij de verantwoordelijke voor het kassasysteem bij jou op de vereniging.

Wanneer je wel inloggegevens heeftt, maar je bent deze vergeten, dan kan je gebruik maken van de “Wachtwoord vergeten” mogelijkheid op de hierboven genoemde website. Hier vul je je e-mailadres in. Wanneer aan dit e-mailadres inloggegevens gekoppeld zijn, worden deze direct toegestuurd.