Gebruikers in de beheeromgeving

Om het voor het systeem mogelijk te maken om verschillende personen te identificeren wordt gebruik gemaakt van “Gebruikers”.
Gebruikers worden geregistreerd in de beheeromgeving. Iedere gebruiker heeft zijn eigen unieke inloggegevens. Op deze manier kan bijvoorbeeld geregistreerd worden wie er inlogt op de beheeromgeving en welke rechten deze persoon heeft.

Ook is het, wanneer er van betaalpassen gebruik gemaakt wordt, nodig om alle pas- en rekeninghouders aan een gebruiker te koppelen. Dit zorgt ervoor dat het voor pashouders mogelijk is om transacties in te zien en bijvoorbeeld, wanneer de vereniging dit faciliteert, de gekoppelde rekening(en) via iDEAL op te waarderen.

Doorgaans zullen gebruikers natuurlijk personen voorstellen maar dit is niet altijd het geval. Een gebruiker kan bijvoorbeeld ook een team vertegenwoordigen.

Benodigde beheerrechten: n.v.t.