Een gebruiker toevoegen

Hieronder lees je hoe je een gebruiker toevoegt aan de beheeromgeving van Le Credit Sportif.

Ga naar het tabblad 'Gebruikersbeheer - Gebruikers' en klik onderaan de pagina.

.

Het volgende scherm wordt getoond:

Vul tenminste de velden met een * in.

Klik tenslotte op 'Opslaan' (onderaan de pagina). De gebruiker is nu aangemaakt.

Wil je meteen een pas geven aan deze gebruiker, dan klik je op 'Opslaan en pas koppelen'. Klik hier voor het artikel met instructievideo over het koppelen van een rekening en pas aan een gebruiker.