Beheerrechten geven aan gebruikers

Je kunt aan gebruikers bepaalde beheerrechten toekennen.

Hoe doe je dit?

Zoek de desbetreffende gebruiker en klik op het bewerkenpotloodje: bewerken.jpg
De gebruikersgegevens worden getoond. Ook de opties voor beheerrechten worden onderaan de pagina weergegeven.

Wanneer één of meerdere van deze selectievakjes aangevinkt zijn (door er in te klikken), worden de betreffende beheerrechten toegekend. Wanneer geen van de selectievakjes aangevinkt wordt krijgt de gebruiker geen speciale rechten en kan hij/zij alleen zijn/haar persoonlijke gegevens inzien.

Voor meer informatie betreffende het aanmaken van gebruikers zie artikel: “Een gebruiker toevoegen.” Voor meer informatie betreffende het bewerken van gebruikers, zie artikel: “Een gebruiker bewerken.”

Alleen gebruikers met de rechten 'Superuser' kunnen andere mensen beheerrechten geven.