Een gebruiker bewerken

Je kunt gebruikersgegevens gemakkelijk wijzigen.

Stap 1:

Ga naar het tabblad 'Gebruikersbeheer - Gebruikers' en gebruik de filter om de juiste gebruiker op te zoeken.

Stap 2:

Wanneer je de juiste gebruiker gevonden hebt, kan je deze bewerken door op het groene potloodje te klikken bewerken.jpg. Er verschijnt een nieuw scherm:

In dit scherm, dat grotendeels overeen komt met het 'Gebruiker toevoegen' scherm, kunnen de gegevens van een gebruiker aangepast worden. Ook kunnen vanuit dit scherm via de subtabbladen rekeningen en passen gekoppeld, ontkoppeld en bewerkt worden.