Eén of meerdere gebruikers tegelijk verwijderen

Gebruikers kunnen verwijderd worden door ze eerst te selecteren. Zie afbeelding hieronder.

Vervolgens klik je onderaan de pagina op “Gebruikers verwijderen”.

Een pop-up scherm verschijnt, zie hier onder: Klik op OK.

Er verschijnen 3 verschillende opties:

Nee: Wil je dat de rekening(en) en pas(sen) wel in het systeem blijven staan (zodat ze wellicht aan iemand anders gekoppeld kunnen worden) kies dan voor "Nee"
Alle rekeningen en passen: Wil je dat de rekening(en) en pas(sen) van deze gebruikers ook verwijderd worden, kies dan voor de optie "Alle rekeningen en passen".
Alleen KNLTB-passen en rekeningen: Ben je van een tennisvereniging en heeft de gebruiker een KNLTB-pas en een standaardpas aan zijn gebruikersnaam gekoppeld, en wil je alleen de KNLTB-pas verwijderen (omdat de standaardpas wellicht nog aan iemand anders gekoppeld moet worden), kies dan voor "Alleen KNLTB-passen en rekeningen".

Selecteer de gewenste optie en klik weer op

Benodigde beheerrechten: Superuser, Gebruikersbeheer