Een pas koppelen aan een gebruiker

Passen worden altijd door Le Credit Sportif ingeladen in je beheeromgeving. Met de passen wordt ook direct een rekening aangemaakt. Je hoeft dus alleen de pas en rekening te koppelen aan een gebruiker om deze pas klaar te maken voor gebruik.

Hieronder zie je de instructievideo. Onder de video staat het uitgelegd in tekst en met afbeeldingen. Heb je vragen? Dan kan je onder het artikel een reactie plaatsen.

Wanneer de gebruiker nog niet in de beheeromgeving staat begin je bij stap 1. (Staat de gebruiker er al wel in? Dan kan je de gebruiker zoeken, bewerken en onderaan op 'Opslaan en pas koppelen' klikken. Overige stappen zijn hetzelfde).

Stap 1.

Ga naar tabblad 'Gebruikersbeheer – gebruikers' en klik onderaan op

Stap 2:

Je komt in een nieuw scherm (zie onderstaande afbeelding).

Vul de gegevens van de nieuwe gebruiker in (tenminste de gegevens bij de velden waar een * bij staat. Gebruikers kunnen later zelf hun login en wachtwoord aanpassen).
Klik vervolgens onderaan op

Dit betekent dat je meteen een pas, die al in de beheeromgeving is ingeladen door LCS, aan de gebruiker gaat koppelen.

Stap 3:

Je komt op de volgende pagina. Typ achter 'Pas' het pasnummer dat je wilt koppelen aan de gebruiker. Klik op het juiste pasnummer. Zie onderstaande afbeelding.

Het rekeningnummer dat bij de pas hoort, verschijnt in beeld.

Klik vervolgens op ‘Opslaan’. De pas is gekoppeld.