Product indelen op het kassascherm

Je kunt gemakkelijk je producten indelen in de beheeromgeving.

Hoe doe je dit?

Stap 1:

Ga naar "productbeheer" en kies voor "productindeling". Hier zie je de producten zoals deze ook op de kassa te zien zijn.

Stap 2:

Selecteer de categorie waaraan je een product wilt toevoegen.

Stap 3:

Klik aan de linkerkant van het scherm op de eerste letter van het product dat je wilt toevoegen.

Stap 4:

Selecteer het product dat je wilt toevoegen en sleep het naar een lege (grijze) plek.

Stap 5:

Het is mogelijk om op de pagina 'Productbeheer - Productindeling' de grootte van de productknoppen aan te passen. Dit gebeurt rechtsonder in de blokken.

Stap 6:

De kleur van het product kun je aanpassen door met de muis op het product te gaan staan, in de rechter bovenhoek verschijnt dan een kwast.

Wanneer je op de kwast klikt komt het volgende scherm naar voren en kan je de gewenste kleur kiezen door er met de muis op te klikken.

LET OP! Vergeet niet de kassa opnieuw aan te melden om de nieuwe indeling actief te maken op de kassa.