Meerdere producten tegelijk selecteren

Je kunt producten gemakkelijk tegelijk selecteren om ze bijvoorbeeld tegelijk te verwijderen of ze dezelfde locatie (bar/keuken) te geven.

Hoe doe ik dit?

Ga naar "Productbeheer - Producten" en klik op de selectievakjes voor de producten om de juiste producten te selecteren. Helemaal onderaan de pagina kan je met de knoppen Bar, Geen Bar, Keuken, Geen Keuken, deze opties in- of uitschakelen.

Wil je alle producten in één keer aanvinken? Klik dan in het selectievakje boven de zwarte streep.