De leeftijdsgrens voor bepaalde producten

Je kunt bij producten een leeftijdsgrens invullen. Wanneer iemand een product wil kopen waar een leeftijdsgrens aan hangt, zal je op het kassascherm zien wat de minimale geboortedatum moet zijn.

Hoe doe je dit?

Stap 1:

Ga in de beheeromgeving naar het tabblad ‘Productbeheer – Producten’.

Stap 2:
Ga naar het product waar je een leeftijdsgrens aan wilt koppelen en klik op het 'bewerken'-knopje.

Stap 3:

De productgegevens worden zichtbaar. Selecteer achter ‘Minimum leeftijd’ de juiste leeftijd en klik op ‘Opslaan’