Voorbeeldbestand goede ledenlijst

Zie in de bijlage het voorbeeldbestand. Zo ziet de juiste ledenlijst voor de import er uit.
Je kunt ook de gegevens van jouw ledenlijst naar dit bestand kopiëren en alsnog de import doen.

De volgende gegevens zijn nodig voor de import:

• Roepnaam
  • Achternaam
  • Geboortedatum
  • E-mail
  • Bondsnummer

Let wel op: Wanneer er nu wel bijvoorbeeld e-mailadressen in de beheeromgeving staan en niet in het te importeren bestand, dan zullen de e-mailadressen verdwijnen, aangezien het systeem synchroniseert. De gegevens in de laatste import worden dus aangehouden.