De ledenlijst downloaden via de KNLTB-website

Om de leden in de beheeromgeving van de kassa te zetten, zul je eerst de ledenlijst op de juiste manier moeten downloaden. Hierna kun je heel gemakkelijk een KNLTB-import doen en zullen de KNLTB-passen direct werken als betaalmiddel.

Hoe download je de ledenlijst?

• Ga naar www.mijnknltb.nl en log in met je gegevens
  • Ga naar 'Geavanceerd Zoeken'
  • Kies voor 'opgeslagen weergaven'
  • Kies vervolgens voor 'Lidmaatschappen Ledenadministrateur en VCL'
  • Vervang 'KNLTB Landelijk' door jouw verenigingsnummer
  • Druk op tab en vervolgens zoeken
  • Klik op het excel-icoontje
  • Selecteer 'Statisch werkblad met records van alle pagina's in de huidige weergave'
  • Klik op 'exporteren'
  • Sla het bestand op op je computer
  • Je kunt nu de leden gaan importeren via de KNLTB-import.