De "Open Lade" knop in- of uitschakelen

In het kassascherm wordt standaard de “Open lade” knop getoond. Met deze knop kun je de gekoppelde kassalade openen zonder dat er een contante transactie plaats gevonden heeft, bijvoorbeeld, wanneer er geld gewisseld moet worden. Het is echter mogelijk om deze knop uit te zetten (of, in het geval de knop niet getoond wordt, aan te zetten).

Hoe doe ik dit?

Stap 1:
Ga naar het tabblad “Klantinstellingen – Instellingen”.

Stap 2:
Bovenaan deze pagina wordt achter het kopje “Kassalade” een selectievakje getoond. Door het vinkje wat in dit selectievakje staat weg te halen (of juist te plaatsen) door er in te klikken, haal je ook de “Open lade” knop op de kassa terminal weg (of toon je deze juist).

Stap 3:
Vergeet de wijzigingen niet op te slaan door rechtsonder op de bladzijde op “Opslaan” te klikken!

Stap 4:
Meld de kassa terminal af en aan om de wijziging op te halen.

Benodigde beheerrechten: Superuser