De "Open Lade" knop in- of uitschakelen

Rechtsboven in het kassascherm wordt standaard de “Open lade” knop getoond. Met deze knop kunt u de gekoppelde kassalade openen zonder dat er een contante transactie plaats gevonden heeft, bijvoorbeeld, wanneer er geld gewisseld moet worden. Het is echter mogelijk om deze knop uit te zetten (of, in het geval de knop niet getoond wordt, aan te zetten).

Hoe doe ik dit?

Stap 1:
Ga naar het tabblad “Klantinstellingen – Instellingen”.

Stap 2:
Bovenaan deze pagina wordt achter het kopje “Kassalade” een selectievakje getoond. Door het vinkje wat in dit selectievakje staat weg te halen (of juist te plaatsen) door er in te klikken haalt u ook de “Open lade” knop op de kassa terminal weg (of toont u deze juist).

Stap 3:
Vergeet uw wijzigingen niet op te slaan door rechtsonder op de bladzijde op “Opslaan” te klikken!

Benodigde beheerrechten: Superuser