Rapportages opvragen

Met de “Beheer” knop,    die boven in het scherm van de kassaterminal in de groene balk weergegeven wordt, kunt u een beknopte dagrapportage opvragen. Een dag loopt automatisch van 06:00 tot 06:00 de volgende ochtend. De gegevens die onder de knop rapportage weergegeven worden lopen dus van 06:00 tot het moment waarop u de rapportage bekijkt. Om de rapportage weer te kunnen geven hebt u een PIN code nodig.

Deze PIN codes zijn in de beheeromgeving door gebruikers met voldoende beheerrechten aan te maken. Zie hiervoor artikel: “Hoe kan ik een opwaardeer PIN code of dagtotaal PIN code aanmaken.

Uitgebreide rapportages zijn op te vragen via de rapportage functie in de beheeromgeving.

Benodigde beheerrechten: Superuser, Rapportage