Wat te doen bij een bestuurswisseling

Wat te doen bij een bestuurswisseling.

Indien een zittend bestuurder aftreedt en een nieuw bestuur aantreedt is het raadzaam om samen een moment in te plannen om de beheeromgeving uit te leggen. Allereerst laat je zien waar de kassacoach te vinden is, vervolgens log je in de beheeromgeving in en maak je samen de nieuwe gebruikers aan. Het is goed om te laten zien hoe dit gebeurt en, indien de club met passen werkt, hoe er eventueel passen en rekeningen aan de gebruikers gekoppeld kunnen worden. Vervolgens raden wij je aan om de volgende tabbladen door te spreken:

• Beheer
    • Gebruikersbeheer
    • Productbeheer
    • Voorraadbeheer (indien u dit heeft)
  • Rapportage
    • Credits uitgesplitst

Ten slotte is het belangrijk dat je het oude bestuur de rechten ontneemt zodat zij onze mailing niet meer zullen ontvangen en ook niet later in de beheeromgeving kunnen inloggen.