Pinknop uitschakelen op tweede kassa

Je kunt de pinknop per kassa verbergen. Ga hiervoor, in de beheeromgeving, naar terminals en klik op het potloodje naast de kassa.

Vervolgens kan je onder betaaldmethoden aangeven welke betaaldmethoden je wil aanbieden op deze kassa. Je vinkt deze opties aan. Vergeet vervolgens niet op opslaan te klikken en de kassa eenmalig opnieuw op te starten.

Wel kan je de automatische pinkoppeling per kassa uitschakelen. Zie hiervoor: Pin betaling zonder koppeling