No sale op basis van verkoopwaarde

De ‘Credits uitgesplitst’ rapportage toont de omzet.

Alle producten en getallen op deze pagina worden getoond tegen verkoopprijs. Dit komt omdat vrijwel geen enkele klant al zijn of haar producten in het voorraadsysteem heeft ingevoerd. Hierdoor kan het systeem dus niet met inkoopwaardes werken.

Credits Uitgesplitst toont de totale omzet inclusief No-sale ‘Totale uitgifte’. Vervolgens gaat daar de ‘No-Sale’ vanaf, tegen verkoopwaarde, zodat alleen de daadwerkelijk betaalde omzet nog overblijft. Dit is ook de omzet waarover btw betaald moet worden.

Op die manier worden de gratis verstrekkingen automatisch ‘tegen inkoop geboekt’. Dit aangezien ze uiteraard wel bij de inkoopfacturen zitten, maar niet mee genomen worden in de verkopen.

Als je op het vergrootglas klikt bij "Omzet PIN" dan kun je uitgebreide gegevens vinden van jouw PIN-betalingen.

Zie ook: Toelichting no-sale posten