Installeren klantendisplay POS310GT ECO

Het klantendisplay wordt aan de achterkant van de kassa (POS310) gemonteerd. Op dit display worden de bedragen getoond die op de kassa aangeslagen worden, alsmede het totaal bedrag.

Indien je geen klantendisplay hebt en het wilt aanschaffen, kan je  contact opnemen via de e-mail (technischedienst@lecreditsportif.nl) of telefonisch via 030-2767770.

Benodigdheden voor het installeren van het klantendisplay:

- Kassaterminal (POS310)
- Klantendisplay
- Schroevendraaier (Kruiskop)
- Twee schroeven (meegeleverd met het display)

-

Stap 1:

Als eerst drukken we het rooster los aan de achterkant van de terminal, dit doen we door het rooster vanaf de zijkant/onderkant naar boven te duwen.

Stap 2:

Aan de rechterkant zit een kleine connector, die sluiten we aan op de connector van het klantendisplay.

Stap 3:

Aan het klantendisplay zit een oog, die schroeven we vast aan de rechterkant van de terminal.

Stap 4:

Nu gaan we de opening creëren voor het klantendisplay, die kunnen we los drukken uit het rooster dat we bij stap 1 hebben ontkoppeld.

Stap 5:

We drukken het klepje weer vast op de achterkant van de terminal. Zorg ervoor dat de kabels netjes weggewerkt zijn, anders kunnen ze klem komen te zitten zodra het klepje erop geschroefd wordt.

Stap 6:

We schroeven het klantendisplay vast met de bijgeleverde schroeven.