Toegangscontrole instellen

Aan een gebruiker kan je een kleur en of een tekst koppelen, die getoond wordt in de toegangscontrole app als een pas die aan de gebruiker gekoppeld is gescant wordt. Hoe doe je dat?

Stap 1:

Schakel in klantgegevens toegangscontrole in.

Stap 2:

Optie 1:

Gebruiker bewerken, helemaal onderaan vind je de toegangscontrole opties.

Optie 2:

Selecteer 1 of meer gebruikers, klik helemaal onderaan op "Wijzig gegevens" en voer bij "Toegangscontrole kleur" en "Toegangscontrole tekst" de gewenste gegevens voor deze gebruikers in.