Product retour innemen aan de kassa

U kunt, indien u een nieuw product aanmaakt deze ook een negatieve waarde geven. Zo kunt u bijvoorbeeld het product ‘statiegeld krat bier’ aanmaken en bij het bedrag €-5,- invoeren (let op: negatief bedrag!). Indien u deze knop op het scherm instelt en selecteert zal de kassa vragen om het gewenste bedrag uit de lade te halen. Zo neemt u het lege krat bier in en geeft u de klant het betreffende bedrag terug.

U leest in het artikel Product toevoegen hoe u een product toevoegd.