Product retour innemen aan de kassa

Je kan, indien je een nieuw product aanmaakt deze ook een negatieve waarde geven. Zo kun je bijvoorbeeld het product ‘statiegeld krat bier’ aanmaken en bij het bedrag €-5,- invoeren (let op: negatief bedrag!).

Indien je deze knop op het scherm instelt en selecteert dan wordt het bedrag retour gegeven. Dit kan bij contante betalingen en clubcard betalingen gedaan worden.

Je leest in het artikel Product toevoegen hoe je een product toe kan voegen.