Een productknop een nieuwe kleur geven

Ga naar de beheeromgeving en log in. Ga vervolgens via ‘Productbeheer’ naar ‘Kleur’. Rechtsonder klik je op ‘+ kleur toevoegen’. Vervolgens klik je op het witte vlak. In het pop up scherm kan je vervolgens in de buitenste cirkel de gewenste kleursoort kiezen en vervolgens in de binnenste cirkel dubbelklikken op de juiste kleur. Als je vervolgens met de muis van het vlak weggaat verdwijnt het pop-up scherm. Rechts op het scherm kan je de kleur opslaan.

Ga vervolgens via ‘Productbeheer’ naar ‘Productindeling’. Klik op het product waarvan je de kleur wilt veranderen. In het pop-up venster dat dan verschijnt, klik je op ‘Kleur kiezen’. Dan verschijnt er een kleurenbalk en kan je zelf de gewenste kleur kiezen.