De positie van de aanknop op de kassa

Op ons nieuwe model kassaterminal, zit de aan knop de aan rechter kant, achter het touchscreen, op de voet van de terminal een aan knop.

Wanneer je de knop indrukt, wordt de kassa opgestart. Het opstarten duurt ongeveer één minuut. Wanneer de kassaterminal helemaal opgestart is, zie je een grijs scherm voor je waarop twee knoppen weergegeven worden: ”Aanmelden” en “Offline starten”.

Op ons oude model kassa, zit de knop aan de rechterkant in de voet. Hierop brand ook een groen lampje zodra deze is ingeschakeld.