Pin naar contant op de kassaterminal

Op de kassa terminal heb je de optie om contant geld te laten pinnen. Door onderstaande handelingen te volgen, krijg je een kloppende rapportage.

NB: Het kan zijn dat onderstaande optie niet beschikbaar is voor je. Neem in dat geval contact op met service@lecreditsportif.nl of via 030-276 77 70.

Hoe doe je dit?

Stap 1:

Druk op de kassa op de knop ‘beheer’. Onder de knop ‘beheer’ vind je meerdere opties. Het kan zijn dat deze opties afgeschermd zijn door een autorisatie code.

Stap 2:

Druk op de knop ‘kas’. Hier kan je de kas opmaken.

Stap 3:

Voer nu eerst het bedrag in wat de klant wilt pinnen. Druk op de knop ‘Pin - > Contant’. Als het goed is verschijnt het ingevoerde bedrag op de Pin-terminal. De klant moet nu de Pin-transactie voltooien. Als de Pin-betaling is voltooid en contante geld in uitgekeerd druk je op de groene ‘ok’ knop. De transactie is nu voltooid.