Pin naar contant op de kassa

Op de kassa heb je de optie om contant geld te laten pinnen. Door onderstaande handelingen te volgen, krijg je een kloppende rapportage.

NB: Het kan zijn dat onderstaande optie niet beschikbaar is voor je. Neem in dat geval contact met ons op.

Hoe doe je dit?

Stap 1:

Druk op de kassa op de knop ‘beheer’. Onder de knop ‘beheer’ vind je meerdere opties. Het kan zijn dat deze opties afgeschermd zijn door een autorisatie code.

Stap 2:

Druk op de knop ‘kas’. Hier kan je de kas opmaken.

Stap 3:

Voer nu eerst het bedrag in wat de klant wilt pinnen. Druk op de knop ‘Pin - > Contant’. Als het goed is verschijnt het ingevoerde bedrag op de Pin-terminal. De klant moet nu de Pin-transactie voltooien. Als de Pin-betaling is voltooid en contante geld in uitgekeerd druk je op de groene ‘ok’ knop. De transactie is nu voltooid.