Aanvraagformulier clubcards voor op de website

Indien je met clubcards werkt is het mogelijk om leden of niet-leden een clubcard te laten aanvragen via jouw website. Leden vullen hun gegevens in en de formulieren worden opgeslagen in de beheeromgeving onder het tabblad 'Gebruikers - Aanvragen'. Dit is handig omdat je de aanvragen dan niet zelf hoeft te verzamelen!

Wat moet daarvoor geregeld worden?

Voor iedere klant hebben wij een unieke link die je kunt opvragen via info@lecreditsportif.nl. Wij sturen je de link toe die je d.m.v. een iframe in je website kunt bouwen. Je kunt dan bijvoorbeeld een button op de website plaatsen met 'clubcard aanvragen'. Indien leden daar op klikken, zien ze het onderstaand formulier. Daar kunnen de aanvragers hun gegevens invullen en de aanvraag versturen. De velden met sterretjes erachter zijn verplichte velden.

Je kunt clubcardmodule en het aanvraagformulier, dan kun je deze nu in je eigen stijl maken. Bij klantinstellingen is het vanaf nu mogelijk om jouw stylesheet (CSS) te uploaden vanaf jouw computer. Je kunt ook een voorbeeld downloaden en die bewerken. Het is nog steeds mogelijk om een link naar jouw stylesheet te plaatsen.

Wanneer iemand een aanvraag heeft ingediend, krijgt hij/zij daar een bevestiging van per e-mail. Daar hebben wij een standaardtekst (zie hieronder) voor, maar je kunt ook een specifieke tekst aan ons doorgeven, zodat de aanvrager meteen over de juiste informatie beschikt.

Wanneer de aanvraag is verstuurd, worden de gegevens meteen in de beheeromgeving geplaatst onder het kopje 'Gebruikers - aanvragen'.  Je kunt ze eventueel nog verwijderen. Indien er voor deze gebruikers clubcards aangemaakt moeten worden, kan je contact opnemen via info@lecreditsportif.nl.