Bonnenprinter draadloos aansluiten

De bonnenprinters van Le Credit Sportif kunnen niet draadloos aangesloten worden.

Er zijn 2 varianten bonnenprinters die wij leveren:

1. USB-Printer: die is door middel van een USB-kabel rechtstreeks verbonden aan de kassa.

Voordeel: niet storingsgevoelig, als de USB-kabel juist is aangesloten blijft hij altijd werken.
Nadeel: bijgeleverde USB-kabel is 1.8m, dat betekent dat de printer in deze straal van de kassa moet blijven. Uiteraard is het wel mogelijk om de USB kabel-zelf te verlengen.

2. Netwerkprinter : hij wordt aangesloten op jouw netwerk, en door middel van het interne netwerk communiceert de kassa met de printer.

Voordeel hiervan is dat je deze printer kunt plaatsen waar je wil (wel moet hij in hetzelfde netwerk blijven als de kassa).
Nadeel hiervan is dat als het netwerk niet werkt, de printer ook niet meer aangestuurd kan worden, en de printer (tijdelijk) niet meer werkt.