Het saldo verbergen op de kassa

Wanneer je gebruik maakt van een klantendisplay, wordt na het doen van een betaalpasbetaling het nieuwe saldo van de betaalpas getoond. Dit kan als niet wenselijk geschouwd worden en dit kan dan ook uitgeschakeld worden.

  1. Ga naar Klantinstellingen - Terminals.
  2. Bewerk de kassaterminal waar de customer display aan gekoppeld is.
  3. Selecteer de optie "Verberg saldo na transactie"
  4. Klik op "Opslaan"

Doe dit voor alle kassaterminals / klantendisplays waarop je het saldo niet wilt tonen na de transactie.