De plus en min knop op het kassascherm

Met de plus en min knop kunt u gemakkelijk en snel dingen aanpassen in een bestelling.

• Selecteer links, in de lijst met aangeslagen producten, een product dat u wilt veranderen. Dit selecteren doet u door het simpelweg aan te raken.
  • Vervolgens klikt u op de min knop om 1 product weg te halen
  • Of u drukt op de plus knop om van het geselecteerde product een extra wilt toevoegen

Daarnaast kunt u de min knop langere tijd ingedrukt houden. Er verschijnt een menu van twee of drie mogelijkheden. Als u meer dan 1 maal een product hebt aangeslagen zullen er drie mogelijkheden verschijnen, namelijk:

• 1x product, hiermee verwijdert u 1 keer het geselecteerde product
  • #x product, hiermee verwijdert u het hele product uit de aangeslagen bestelling
  • Gehele bestelling, hiermee verwijdert u alle aangeslagen producten en kunt u opnieuw beginnen met een bestelling