De plus en min knop op het kassascherm

Met de plus en min knop kun je gemakkelijk en snel dingen aanpassen in een bestelling.

• Selecteer links, in de lijst met aangeslagen producten, een product dat je wilt veranderen. Dit selecteren doe je door het simpelweg aan te raken.
  • Vervolgens klik je op de min knop om 1 product weg te halen
  • Of je drukt op de plus knop om van het geselecteerde product een extra wilt toevoegen

Daarnaast kun je de min knop langere tijd ingedrukt houden. Er verschijnt een menu van twee of drie mogelijkheden. Als je meer dan 1 maal een product hebt aangeslagen, zullen er drie mogelijkheden verschijnen, namelijk:

• 1x product, hiermee verwijder je 1 keer het geselecteerde product
  • #x product, hiermee verwijder je het hele product uit de aangeslagen bestelling
  • Gehele bestelling, hiermee verwijder je alle aangeslagen producten en kun je opnieuw beginnen met een bestelling