MijnLCS als bladwijzer toevoegen aan het startscherm van mijn telefoon

Op de meeste smartphones is het mogelijk om websites als icoontje toe te voegen aan het startscherm van je telefoon. Op die manier kan je snel toegang krijgen tot MijnLCS. Hieronder is beschreven hoe je voor een aantal standaardbrowsers een snelkoppeling op je startscherm kan zetten.

iPhone (Safari):

Stap 1:

Ga naar www.MijnLCS.nl en klik op de knop waarmee je inhoud kunt delen (vierkantje met het pijltje er uit).

Stap 2:

Kies "Zet in beginscherm".

Stap 3:

Voer de naam van de snelkoppeling in en klik op "Voeg toe" Druk op de optieknop rechts bovenin het scherm.

Android (Chrome):

Stap 1:

Ga naar www.MijnLCS.nl en druk op de optieknop rechts bovenin het scherm.

Stap 2:

Kies "Toevoegen aan startscherm".

Stap 3:

Voer een naam in voor de snelkoppeling en druk op "Toevoegen".

Windows Phone (Internet Explorer):

Stap 1:

Ga naar www.MijnLCS.nl en klik op de optieknop rechts onderin het scherm.

Stap 2:

Kies "Aan startscherm vastmaken".