Privacy en je gegevens

In het systeem van Le Credit Sportif worden allerhande privacygevoelige gegevens opgeslagen. Die mogen natuurlijk niet in de verkeerde handen vallen. Hoe zit dat precies?

Le Credit Sportif beheert op twee fronten gegevens voor zijn klanten:

  • Transactiegegevens zoals die met de kassaterminal(s) vergaard worden
  • Persoonsgegevens van bijvoorbeeld clubkaarthouders

Deze gegevens worden nooit zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming aan derden verstrekt. Alleen medewerkers van Le Credit Sportif en gebruikers met beheerrechten in de beheeromgeving van een klant kunnen deze gegevens inzien.

Wanneer er bijvoorbeeld betaalpassen gedrukt worden voor pashouders, worden de benodigde persoonsgegevens ook met onze drukker gedeeld. Deze slaat dergelijke gegevens nooit op.

Transactiegegevens kunnen geanonimiseerd ook gebruikt worden voor data-analysedoeleinden. Op die manier kunnen bijvoorbeeld de prestaties van de ene verenging vergeleken worden met de prestaties van een andere verenging. Wij zorgen ervoor dat het niet mogelijk is om van deze gegevens privacygevoelige informatie te herleiden.

Alle data die Le Credit Sportif beheert zijn redundant opgeslagen in datacenters van Leaseweb. Door updates direct door te voeren wanneer deze beschikbaar worden gesteld door onze softwareleveranciers zorgen wij er voor dat jouw gegevens veilig blijven.