De inloggegevens naar de nieuwe leden van de laatste KNLTB-import mailen

Je kunt al de gebruikers van de laatste KNLTB-import in één keer selecteren. Op deze manier kan je deze gebruikers in één keer hun inloggegevens versturen, korting geven, een limiet verhogen/verlagen enz. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de inloggegevens kunt versturen. De overige optie (korting / limiet instellen) wordt in een ander artikel uitgelegd.

Hoe doe je dit?

Stap 1: Ga naar het tabblad "Gebruikersbeheer - Gebruikers"

Stap 2: Klik op het drop-down-menu achter "Datum" en selecteer "Aanmaakdatum gebruiker". Klik hieronder op '=' en selecteer de datum van de laatste KNLTB-import (zie afbeelding hieronder). Klik op  . Alle gebruikers die op de aangegeven datum zijn aangemaakt verschijnen.

Stap 3:
Klik in het selectievakje in de groene balk (zie afbeelding onder) om alle gebruikers in één keer te selecteren.

Stap 4:
 Ga daarna helemaal naar de onderkant van de pagina en klik op .

Alle aangevinkte gebruikers krijgen nu automatisch een e-mail met hun persoonlijk inloggegevens.