Verwijderen van oude leden na een (KNLTB)-import

Na de laatste KNLTB-import kun je via de filter zoeken naar de oude leden die niet meer in het laatste KNLTB-import bestand staan.

Hoe doe je dit?

Stap 1: Klik in de filter achter "Datum" en kies daar voor "Laatste importdatum". Klik daaronder het ‘kleiner dan teken’ < aan. Klik op de kalender naast de drie grijze vakjes en klik op de dag dat de laatste import gedaan is. Klik op "zoeken"

Alleen de gebruikers die niet in de laatste ledenlijst zitten, worden nu getoond.

Stap 2: Je kunt deze gefilterde gebruikers in één keer selecteren door het selectievakje aan te vinken in de groene balk boven deze gebruikers. Zie onderstaande afbeelding. Wanneer ze geselecteerd zijn, klik je rechts onderaan de pagina op .

Let op: check eerst of de leden nog saldo hebben staan op hun rekening. Als er nog leden zijn met geld op hun rekening, kan je het beste eerst een export van deze rekeningen maken. Zo heb je nog een overzicht van de saldo's die je dan eventueel nog kunt uitbetalen.

Stap 3: Je kunt nu kiezen uit verschillende opties. Wanneer je alle passen en rekeningen wilt verwijderen (dit kunnen dus KNLTB-passen zijn maar ook standaardpassen van Le Credit Sportif) kies je voor die optie. Zie onderstaande afbeelding. Klik daarna op