Rapportage productgroepen (export boekhouding)

In de rapportage Credit per groep kun je de resultaten van de verschillende productgroepen terugzien. Als je op de pagina 'Rapportage - Credits per groep' zoekt op een bepaalde periode krijg je de bruto omzet, netto omzet en betaalde BTW te zien. Het is mogelijk om dit per productgroep, zoals bijvoorbeeld "Alcoholische dranken hoog", te filteren. Desgewenst kun je een export maken naar Excel zodat je de gegevens makkelijk kunt gebruiken voor andere zaken.

Gebruik je subgroepen in je productgroepen? Dan zijn deze los uitgesplitst als er geen filter geselecteerd is of als je daar op wilt filteren kun je ze apart selecteren in het filter. Om dit filter te zien klik je op de knip "Meer zoekopties".

Bij de instellingen van productgroepen bestaat de mogelijkheid om een grootboekrekening toe te wijzen. Momenteel wordt er nog gekeken naar de mogelijkheden voor een (in)directe boekhoudkoppeling. In de toekomst kunnen de ingevulde grootboekrekeningen hiervoor gebruikt worden.

Zie ook: Productgroepen