Rapportage productgroepen (export boekhouding)

Je kunt de verschillende productgroepen stuk voor stuk terugzien in het tabblad 'Rapportage-Credits per groep'. Als je nu op de pagina 'Rapportage - Credits per groep' zoekt op de productgroep "Niet ingedeeld" dan krijg je de betreffende producten te zien. Desgewenst kun je een export maken naar Excel zodat je de gegevens makkelijk in jouw boekhouding vast kunt leggen.

Bij de instellingen van productgroepen bestaat de mogelijkheid om een grootboekrekening toe te wijzen. Momenteel wordt er nog gekeken naar de mogelijkheden voor een directe boekhoudkoppeling. In de toekomst kunnen de ingevulde rekeningnummers hiervoor gebruikt worden.

Zie ook: productgroepen